Zo levert uw administratie u geld op

Heeft u uw administratie zo ingericht dat u er stuurinformatie uit kunt halen? En dat u direct kunt bijsturen wanneer dat nodig is? Of is het management van uw bedrijf afhankelijk van de jaarcijfers van uw accountant om de koers bij te sturen? Dat kan anders! En daar helpen we u graag bij. Als toekomstgericht accountant vinden we bij De Jong Accountants en Adviseurs dat u op elk gewenst moment over actuele cijfers en stuurinformatie moet kunnen beschikken. We weten als geen ander dat dit gemakkelijker is gezegd dan gedaan. Een administratie moet 100% betrouwbaar zijn om er managementinformatie uit te kunnen halen.

Overal en altijd uw cijfers checken
We zien veel bedrijven die hun administratie goed voeren, maar niet op zo’n manier dat ze er ook zelf managementinformatie uit kunnen halen. Ze zijn hiervoor afhankelijk van de jaarcijfers van hun accountant.

Eigenlijk is dat is een gemiste kans. Met actuele stuurinformatie kunt u namelijk niet alleen direct bijsturen waar uw onderneming het nodig heeft, het geeft u ook een voorsprong op uw concurrentie. U kunt immers overal en altijd uw cijfers checken en ingrijpen waar dat nodig is.

Alles in één oogopslag bij elkaar
Betrouwbare cijfers krijgt u alleen als u uw administratie efficiënt heeft ingericht én als alle koppelingen tussen programma’s optimaal benut worden. Vaak ontbreekt het ondernemers aan de tijd of de juiste gegevens om al deze informatie in één oogopslag bij elkaar te krijgen. Gelukkig hoeft de oplossing niet zo moeilijk te zijn. Onze administratiescan kan u hier zelfs eenvoudig bij helpen.

Administratiescan
Dankzij onze administratiescan krijgt u direct in beeld:

·      Hoe de basisprocessen binnen uw bedrijf zijn geadministreerd
·      Welke knelpunten er zijn
·      Welke rapportagewensen u heeft
·      Wat er nodig is om een heldere rapportage mogelijk te maken
·      Welke applicaties en koppelingen goed werken en welke eventueel nodig zijn
·      Welke acties nodig zijn om de administratie optimaal te krijgen
·      En wat u hiermee kunt besparen

Alle verbeterpunten op 1 A4
Uiteraard komen al denkbare onderwerpen die bij een nauwkeurige administratie komen kijken tijdens onze scan aan bod. Om alles zo eenvoudig mogelijk voor u te maken, presenteren we alle verbeterpunten op 1 A4’tje. In dit zogenoemde canvasmodel beantwoorden we voor u alle denkbare vraagstukken en kunnen we u precies zeggen op welke onderdelen verbeteringen nodig zijn. Met duidelijke kleuren zijn hierbij ook de prioriteiten aangegeven.

Concrete verbeteringen
Om te zorgen dat ons advies u daadwerkelijk iets oplevert, bieden we u naast onze overzichtelijke presentatie ook een workshop op maat aan. Tijdens deze sessie helpen we u om concreet de benodigde verbeteringen in uw administratie door te voeren. U weet zo zeker dat uw administratie efficiënt is ingericht én betrouwbare en tijdige informatie geeft.

De workshop is ideaal voor wie verantwoordelijk is voor de administratie en de leden van het management. We garanderen bovendien dat onze administratiescan u meer oplevert dan dat het u heeft gekost.

Ook meer halen uit uw administratie?
Bent u benieuwd naar wat onze administratiescan concreet voor u kan betekenen? En wilt u zien hoe uw cijfers meer voor u kunnen opleveren? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. We vertellen u er graag meer over. U hoeft geen klant van De Jong Accountants en Adviseurs te zijn om gebruik te maken van onze administratiescan.